O Noua Sansa | O Noua Viata

Ce este important de stiut despre cei care calatoresc avand o dizabilitate?

Traducere

Daca poti sa incerci ca sa vezi cum e, fa-o! Noi organizam vizite la aeroport pentru pacienti, si ma gandesc la aeroport, desi poti sa calatoresti in multe alte moduri, dar aeroportul pare sa fie modul despre care primesc cele mai multe intrebari. Daca poti, imagineaza-ti cum va fi drumul de la terminal, pana cand o sa fii in avion. De la ghiseu de unde iti iei biletul pana sus. In ceea ce priveste baile - trebuie sa stii cum stai cu mersul la toaleta inainte sa te urci in avion, sa stii cat de mult o sa dureze zborul, astfel incat sa te poti pregati corespunzator. O sa ai un zbor de 4-6 ore, cum stai cu programul de mers la toaleta? Trebuie sa stii chestii ca: durata zborului si cum o sa-ti eliberezi presiunea cand esti in avion. Acestea sunt lucruri despre care e bine sa vorbesti cu terapeutul tau sau in grupurile de suport. Atunci cand calatoresti cu masina sau cu trenul, trebuie sa te gandesti la lucruri similare: distanta drumului, pielea ta, cat o sa dureze pana cand o sa te poti duce la o toaleta accesibila. Toate acestea sunt lucruri importante la care sa te gandesti.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version