O Noua Sansa | O Noua Viata

Despre noi

despre noi prezentare o noua sansa o noua viataCine suntem?

Suntem un grup restrans de oameni care au ales sa participe la acest proiect deoarece am considerat ca ne reprezinta cele mai inalte sperante, ganduri si dorinte. Am dorit sa ne dedicam o parte din viata unui scop drag sufletului nostru, l-am cerut si s-a ivit la momentul potrivit.

Intentia noastra este sa aducem oamenii impreuna, sa impartasim cu ceilalti din experienta noastra si din altele, sa ne ajutam reciproc sa implementam "noua situatie" in viata noastra si astfel sa traim in bucurie si armonie, unii cu ceilalti.

Visul nostru este ca PRO STEM CELL sa fie cea mai mare comunitate activa online a persoanelor cu mobilitate redusa din Romania, sa aduca la un loc oameni de valoare, talente, sa creeze unitate in diversitate si respect pentru ceilalti. Noi credem cu tarie ca puterea unitatii consta in diversitate si alegem sa pretuim si sa onoram varietatea. Intelegem viata prin prisma libertatii de alegere a fiecarui individ.

Scopul nostru este sa-i ajutam pe toti cei care sunt interesati de problemele cauzate de o leziune a coloanei vertebrale, sa se adune intr-un loc si sa acceseze cat mai multa informatie, apoi sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine.

Ce facem?

In cateva cuvinte s-ar putea spune ca adunam oamenii impreuna, prin orice mijloace suntem inspirati. Urmandu-ne chemarea, am dezvoltat acest proiect axat pe Traumatismul Vertebro-Medular, in care persoanele interesate de acest domeniu (cu sau fara leziune medulara) se pot alatura comunitatii noastre, sunt informati cu expuneri clare si concise, citesc materiale de cercetare si progres medical, dezvoltare personala, povestesc cum traiesc in viata de zi cu zi sau discuta cu ceilalti prin forum, etc.

Ne-am implicat in O NOUA SANSA | O NOUA VIATA in primul rand pentru noi, pentru a ne oferi din abundenta oportunitati de crestere si evolutie, de invatare si exersare a "neputintei" in viata de zi cu zi. Apoi, din preaplinul nostru, sa putem sa oferim si altora. Asadar, ne-am propus sa cream comunitatea si astfel sa ramanem conectati cu toti la marea familie PSC. 

Sustenabilitate si responsabilitate

Transferam abilitati, nu doar simple informatii. Toate proiectele noastre presupun, in primul rand, transfer de abilitate, nu doar simple informatii.

Invatam oamenii sa pescuiasca. Prin echipa nostra, invatam oamenii cum sa isi atinga obiectivele si cum sa treaca la nivelul urmator in viata personala si profesionala.

Oferim sustinere, inspiratie si motivatie. Pentru ca suntem o comunitate, ne sustinem unii pe altii. Uneori nu este nevoie de o abilitate sau de o informatie in plus... ci poate doar de o vorba buna, de putina sustinere, inspiratie si motivatie!

Invitam toate persoanele care simt aceeasi chemare interioara, sa ni se alature. Sunt locuri libere!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA ofera persoanelor cu deficiente fizice raspunsuri, solutii si sfaturi utile de care au nevoie pentru a putea duce o viata mai buna. Numai impreuna, ca o veritabila comunitate, putem realiza cu adevarat ceva semnificativ.

Va asteptam sa va alaturati noua!
Echipa ProStemCell

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version