O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este cel mai bun sfat pentru pacienti si familiile lor dupa un TVM?

Traducere

Daca poti sa contactezi o familie care a experiementat ceva similar, este benefic sa faci asta, pentru a afla la ce sa te astepti, care sunt lucrurile pe care le-au facut ei si ce ar recomanda. Daca poti sa vizitezi un centru de recuperare, sa vorbesti cu pacientii, cu angajatii, si acest lucru este foarte benefic. Internetul poate sa fie bun, dar poate sa fie si rau. Exista o cantitate covarsitoare de informatii pe internet, dar poti sa cauti site-urile specializate in traumatisme medulare care sunt cunoscute, adica este vorba despre site-uri care ofera suport si, poate, sunt site-urile unor centre de reabilitare care au practici bazate pe cercetare sau experienta; acestea sunt tipurile de site-uri pe care as vrea sa le accesezi.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version