O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este cea mai buna metoda de a-ti inspecta pielea zilnic?

Traducere

Puteti folosi oglinzi cu manere lungi, le puteti cumpara si puteti invata singuri cum sa le folositi; si noi va vom invata la reanimare sau pe un membru al familiei cum sa faca inspectia zilnica. Mereu spun oamenilor "Fa asta cat te imbraci", e cel mai usor asa. Inveti cum sa te descurci asa, inveti cateceva despre cum arata, cum ar trebui sa arate. Daca ai deja o rana pe piele, trebuie de asemenea sa te uiti daca sufera modificari de la zi la zi. Daca observi roseata, urmatoarea zi inca mai multa roseata, asta inseamna ca ar fi bine sa vorbesti cu un medic sau o asistenta despre asta. De cele mai multe ori le spunem oamenilor sa nu mai stea pe partea respectiva a corpului si sa limiteze timpul in care stau in scaunul cu rotile.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version