O Noua Sansa | O Noua Viata

Ar trebui ca un membru al familiei sa devina insotitor?

Traducere

A avea un membru al familiei ca insotitor poate fi o realitate pentru multi oameni. Totusi, de multe ori vom spune "Daca poti angaja pe cineva, sau apela la altcineva sa faca asta, s-ar putea sa fie mai usor cu rolurile". Și prin roluri ma refer la: sotie, sot, sora, frate si pastrarea delimitarii dintre acest rol si cel de insotitor. Cateodata rolul de insotitor-partener de viata poate fi asimilat. Ceea ce se intampla este ca unii oameni incep sa piarda un aspect al relatiei pe care il pretuiau, pentru ca acea persoana este mereu privita ca un ingrijitor. Iar in ceea ce priveste mersul la toaleta, lucrurile devin cu adevarat dificile, cred, atunci cand trebuie sa te ocupi de ele zilnic. Spalarea, toaleta, daca se poate. Unii oameni spun "Nu am nicio problem cu asta. Chiar ne da mai mult timp sa comunicam de-a lungul zilei si pot sa petrec mai mult timp cu sotia mea, sau sotul meu, sau fata mea, etc." Dar cred ca depinde de la om la om. In general sugerez ca daca poti sa ai pe altcineva care sa le faca e mai bine. Cateodata asta ajuta la pastrarea unei relatii mai sanatoase cu familia sau cu partenerul de viata.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version