O Noua Sansa | O Noua Viata

Care sunt cele mai importante chestiuni legate de siguranta in baie?

Traducere

Pentru ca oamenii cu traumatisme vertebro-medulare au dizabilitati senzoriale, sunt cateva lucruri la care ar trebui sa se gandeasca - cum ar fi la tevile de sub chiuveta care pot cauza arsuri. Deci, le spunem oamenilor ca atunci cand folosesc o chiuveta montata pe perete, de exemplu - si este vorba despre o chiuveta accesibila - sa se asigure ca tevile sunt izolate termic. Un radiator sau orice altceva care nu este acoperit si produce caldura este foarte periculos pentru o persoana care se deplaseaza intr-un carucior cu rotile. De asemenea mai putem vorbi despre lucruri ca robinete anti-oparire, astfel incat apa sa nu fi prea fierbinte pentru cineva care nu poate aprecia corect temparatura. Vorbesc mereu despre usile mobile. Multi oameni spun "Nu stiu daca o sa am nevoie de asa ceva, ma descurc destul de bine cu mainile". Dar daca esti intr-un carucior manual sau electric si trebuie sa deschizi o usa, o usa mobila va face o mare diferenta. Si apoi, lucruri ca lumina pe baza de senzori, te ajuta cand folosesti rampa sau liftul. Cand intri in baie, lumina care se aprinde automat este utila, pentru ca nu vei fi nevoit sa manipulezi ceva in intuneric, mai ales cand te duci la toaleta noaptea.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version