O Noua Sansa | O Noua Viata

Care sunt uneltele tehnologice de baza care pot face casele mai accesibile?

Traducere

Sunt o multime de lucruri cu grad scazut de tehnologizare pe care le poti face pentru a imbunatati accesibilitatea casei. Nu costa mult, dar fac o diferenta considerabila. Lampile care se aprind prin apasare reprezinta un alt lucru util pe care il poti folosi noaptea - nu e nevoie de mult efort si e foarte usor de folosit. Alte lucruri - sertare pliabile in bucatarie, foarte usor de facut. Poti face de asemenea ceea ce se numeste o usa falsa, sau o suprafata extensibila pentru a o folosi ca spatiu pentru prepararea mesei (in bucatarie, mesele pot fi prea inalte si nu ajungi la ele). Frigiderele apropiate, cred, sunt optionale pentru cei in scaun cu rotile sau, congelatorul aflat in partea de jos. Cred ca astea fac traiul mai usor. Imi place sa am un sistem de comunicare in dormitor, mai ales pentru un tetraplegic. Cineva care a suferit o traheoscopie nu-si poat folosi vocea la putere maxima; o alta varianta ar fi un monitor pentru supravegherea bebelusilor, este foarte util sa ai asa ceva. Alte lucruri, cred ca dusumelele din lemn sunt bune, fac lucurile mai usoare nu doar cu mirosul, dar si cu mobilitatea si chestii de genul acesta. Unii oameni vor pune colturi de protectie la pereti, mai ales in cazul utilizarii unui scaun electric. Oamenii au tendinta, intr-un spatiu mai restrans, sa loveasca lucrurile mai des, de aceea culorile mai inchise sau acele colturi de protectie sunt utile pentru cei care folosesc scaunul cu rotile manual.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version