O Noua Sansa | O Noua Viata

Cum te ajuta in activitatile curente dispozitivele de asistare?

Traducere

Terapeutii profesionisti vor introduce in mod frecvent dispozitivele de asistare pentru a permite oamenilor sa se hraneasca singuri. E vorba de suporturi pe care le porti la mana, sau manere din spuma pe care le poti pune pe ustensile, obiecte de scris, de ras, pentru periute de dinti, etc. Exista, in plus, unelte adaptative care sa te ajute sa impingi mai usor scaunul cu rotile. Manusi care au un material abraziv pe ele, te pot ajuta la transferuri, sunt folositoare cand utilizezi placa mobila, le poti folosi ca sa pivotezi si sa te sustii mai bine. Exista scari de pat care pot fi personalizate, de care te poti ajuta sa stai intr-o pozitie verticala. De asemenea, mai sunt multe alte lucururi care te pot ajuta cu chestiile de baza, cum ar fi pusul sosetelor, a unei camasi, a pantalonilor. Terapia profesionala iti poate prescrie aparatele/uneltele necesare in functie de nivelul tau sau de posibilitatile tale.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version