O Noua Sansa | O Noua Viata

Sustine proiectul

sustine proiectulTe invitam sa ni te alaturi in misiunea pe care ne-am asumat-o! Te poti implica azi in proiectul "O Noua Sansa | O Noua Viata" si impreuna vom putea deveni o comunitate puternica. Nu subestima puterea pe care tu o ai in PRO STEM CELL. Impreuna suntem o comunitate de persoane dinamice, dornice de a ne atinge obiectivele si de a-i sustine pe cei din jur in atingerea scopurilor lor.

Daca iti place O Noua Sansa | O Noua Viata si doresti sa ne sprijini, ti-am fi recunoscatori. Mai jos ti-am pus la dispozitie mijloacele prin care poti da vestea mai departe si sa ne ajuti sa devenim o comunitate cat mai larga:

  • inscrie-te voluntar (invata, inspira-i si motiveaza-i pe cei din jur);
  • daca ai un site web, un blog sau profil pe Facebook, atunci promoveaza cauza noastra!
  • intra in echipa de autori (daca ai ceva de spus, te asteptam);
  • directioneaza 3,5% (din impozitul platit deja la stat, poti directiona 3,5% catre ProStemCell);
  • doneaza (poti dona bani pentru educatia non-formala, pentru proiectul ONS-ONV);
  • in cazul in care reprezinti o companie (online sau offline), putem discuta un parteneriat media;

Ai si alte idei sau propuneri? Suntem deschisi sa le ascultam, da-ne imediat un semn!

Conecteaza oameni si oportunitati

De multe ori ne simtim neputinciosi in fata problemelor si oamenilor critici si negativisti. De acum inainte poti conta pe noi, pe Comunitatea PRO STEM CELL, pentru a te sustine, a te motiva, inspira, si a-ti oferi instrumente necesare pentru schimbare si atingerea obiectivelor personale.

Iar provocarea noastra pentru tine este sa treci la nivelul urmator, de la beneficiar la persoana care ii ajuta pe cei din jur, implicandu-te alaturi de noi.

Niciodata pana acum in decursul intregii vieti a neamului omenesc nu a existat un moment atat de bogat in posibilitati, atat de deplin in "provocari", atat de pregatit pentru a oferi o viziune limpede si captivanta. Avem tehnologia, informatia, intuitia necesara - si avem nevoie doar de un mic impuls, cineva care sa ne impinga in directia potrivita. Impuls ce poate veni din partea oricui, pentru ca toti oamenii sunt mesageri, transmitand altora idei despre viata.

Nu "cine" ne invata este important, ci ceea "ce" ne invata acel cineva. Poate fi oricine. Pot fi chiar articolele acestui site.

Succesul nu este un lucru usor de obtinut. Trebuie sa luptam din greu pentru a-l atinge. Dar, in timp ce urcam spre culmi inalte, trebuie sa fim echilibrati si multumiti de ceea ce avem. Este bine sa-ti cunosti obiectivele si dorintele. Stabileste-ti prioritatile - asa se obtine un succes de invidiat!

Indiferent de nivelul "succesului" la care esti acum, indiferent de varsta, sanatate, educatie, arie geografica, experienta de viata, religie si asa mai departe, TU POTI sa faci intr-adevar ceva REMARCABIL.

Ai neclaritati sau ai nevoie de asistenta directa? Nimic mai simplu, ia legatura cu noi si iti vom raspunde la toate intrebarile. Te felicitam pentru decizia ta de a investi in tine si de a-i ajuta pe cei din jur!

Implica-te!

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version