O Noua Sansa | O Noua Viata

Angela - Despre scaunul Aero Z

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Aero Z mi-a oferit o multime de optiuni cu adaptarile. Adaptarile sunt foarte importante, mai ales pentru corpul meu, fiindca nu ma pot deplasa prea mult asa ca atunci cand sunt intr-un scaun este foarte important sa ma simt confortabil deoarece corpul meu devine una cu acesta. Daca scaunul nu se adapteaza corpului meu, atunci nu ma simt deloc confortabil stand in el. Folosind un Aero Z ma simt foarte confortabil si mi se potriveste ca si cum ar fi fost "croit" special pentru mine. De fapt, motivul pentru care imi apreciez scaunul este ca ma face sa fiu libera. Pot sa ma deplasez si sa fac totul singura. De obicei, nu folosesc prea mult timp scaunul, pentru ca sunt tetraplegica, am prieteni, iar asistenta mea personala este cea care ma "impinge". Insa, folosind un Aero Z, ma pot deplasa mai usor si mai repede. Acesta este motivul pentru care imi place atat de mult. Pentru ca am aceasta libertate. Vreau sa fiu in forma si sa-mi lucrez trupul, asa ca vreau sa arat bine in scaunul rulant. Atunci cand ma duc la un interviu, arat bine in el. In scaunul Aero Z nu ma simt ca o tetraplegica, ma simt independenta. Am acea libertate, am acel sentiment confortabil de a ma simti eu insumi. Iar acest lucru nu-l mai obtin din alta parte. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version