O Noua Sansa | O Noua Viata

Alex

Alex

"Nimeni nu e mai inrobit fara speranta decat cei care au credinta falsa ca sunt liberi." (Goethe)

PUSH GIRLS - Fete rebele Sezonul 2 - Episodul 10 - Season Finale. Cand nu poti sta in picioare, iesi in evidenta. Astazi e ziua cea mare. Dau testul pentru permisul de conducere. Sunt o mare perfectionista, da? Daca nu trec testul asta, voi fi devastata. Este timpul sa-ti fixez scaunul. Principala mea preocupare este sa controlez joystick-ul in mod corespunzator si in siguranta. Pentru mine, ca sa-mi iau permisul, inseamna ca m-as putea duce oriunde vreau. Oamenii nu-si dau seama cu adevarat de libertatea pe care o au. Faptul ca pur si simplu, intri in masina si conduci, pare atat de neimportant, insa pentru mine inseamna enorm. Ce repede merg. De curand, m-a contactat o editura pentru ca au auzit povestea mea si vor sa scrie o carte de fictiune inspirata din viata mea.

PUSH GIRLS - Fete rebele Sezonul 2 - Episodul 9 - Love Me or Leave Me. Cand nu poti sta in picioare, iesi in evidenta. Buna, Barak... Buna, Mia... A fost ca si cum: "Unde suntem?" Suntem in Mexic. Asta nu-i o surpriza obisnuita. Imi place... Multumesc... Nu cunosc niciun tip, prieten, care sa apara asa, din senin, cu un animalut dragalas: "Buna... Surpriza...." E mai mult decat un prieten. Intotdeauna am crezut ca lui Barak si Mia le sta bine impreuna. Mia are nevoie de un cavaler in armura stralucitoare cu o girafa in mana. Doamne! Nu-mi vine sa cred ca ai venit! Am vrut sa te vad. N-am mai avut niciodata o asa surpriza! Poate ca nu-ti mai amintesti asta, dar acum cativa ani, am plecat cu un grup de prieteni in Cabo...

PUSH GIRLS - Fete rebele Sezonul 2 - Episodul 8 - Escape to Mexico. Cand nu poti sta in picioare, iesi in evidenta. Intotdeauna mama a fost nepoliticoasa cand a venit vorba despre trecut, de greselile pe care le-a facut. De cate ori incercam sa discut cu ea, incepea sa se apere. Esti la fel ca un copil. Nu poti pleca pur si simplu. Simt de parca te-am crescut in atatea feluri... Nu vreau. Este autodistrugere sa faci oamenii din jur sa se simta prost tot timpul. Deci, eu te fac sa te simti prost tot timpul? Da. De cate ori am vorbit la telefon cu tine m-am simtit prost. Nu mai vreau. Am avut problemele mele... beam mult, lipseam mereu, dar n-am mai baut de peste 30 de ani.

PUSH GIRLS - Fete rebele Sezonul 2 - Episodul 7 - How Dare You! Esti gata? Sa ai grija la umflaturile si crapaturile din asfalt. Acum chiar ca m-ai speriat. De cand ne intalnim, Liz a folosit scaunul meu. Cred ca a vrut sa vada cum este viata pentru mine. Nici macar nu avem loc sa trecem. Sa te afli intr-un scaun rulant, e clar ca nu este usor. Sa mergi alaturi de ea si sa vezi cum toata lumea se uita, nu-i de colo. Are curaj sa faca asta. Oamenii ziceau: "O, Doamne!", iar ea, dintr-odata sare miraculos in picioare. Liz imi spune: Cand se uita lumea la tine spune "Biata fata, e in scaun!", iar cand se uita la mine: "Uite-o si p-asta! Probabil au impuscat-o gangsterii." Le-ai vazut fetele? Cand nu poti sta in picioare, iesi in evidenta.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version