O Noua Sansa | O Noua Viata

Cum sa realizam transferul de la si la sol

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Primul lucru pe care va voi invata sa-l faceti, este cum ar trebui sa va dati jos sau sa va urcati in scaun, oriune v-ati afla. Ca este un teren plat sau o situatie mai dificila, asta veti invata mai intai. Chiar daca sunteti nepregatiti, sa stiti ca nu doare prea mult, asa ca, hai sa ne dam jos. De cele mai multe ori cand veti cadea va trebui sa va urcati inapoi. Vom exersa cum sa coborati, deoarece este necesar. Puneti-va picioarele in fata suportului pentru picioare. Sunt dreaptaci, asa ca imi voi lasa mana dreapta pe sol. Daca sunteti stangaci, puneti mana stanga pe sol. Cealalta mana o puneti aici sau aici. Deci, fiind dreptaci, mana mea stanga va fi aici. Va trageti inspre margine, puneti talpile pe sol, cadeti in fata, pieptul il sprijiniti de picioare, mana stanga pe cadru, dreapta jos, de regula folosesc articulatiile pumnului pentru ca este mai bine pentru incheietura mainii. Exista un risc, intotdeauna va asumati un risc. Folositi articulatiile pumnului. Va dati jos, va asezati chiar in spatele talpilor. Asa va dati jos din scaun. Repetati acest lucru de sute de ori si n-o sa vi se mai para asa greu, veti putea sari din scaun scaunul cu rotile. Da, sa sariti din scaunul cu rotile. Ca sa va urcati, faceti totul invers. Puneti mana dreapta pe sol, puneti mana stanga aici. Daca aveti frane, evident trebuie sa le folositi. Daca nu le folositi, dati-le jos. Deci, executati totul invers. Toti muschii pe care ii activati sa faceti asta sunt muschii pe care-i folositi zilnic, ca sa faceti transferul din scaunul cu rotile. Trebuie sa puteti face acest lucru, evident daca exersati. Odata ce reusiti sa faceti asta, veti fi mult mai capabili si mai putin incapabili, deci, veti fi mai capabili sa realizati transferul. Oriunde, in pat, la dus, oriunde... Veti fi mult mai normali, mai puternici daca o veti face. Va veti simti mult mai confortabil putand sa va dati jos din scaun stiind ca o puteti face in orice situatie, stiind ca nu va trebui sa va temeti ca veti cadea. Cu cat va veti simti mai bine, veti putea iesi mai mult. Fiti atenti sa nu cadeti si totul va fi bine. Va veti putea extinde abilitatile. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version