O Noua Sansa | O Noua Viata

Transferul din scaunul cu rotile prin alunecarea pe placa

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Salut! Numele meu este Chris Mason, sunt paraplegic, am un TVM T-7 si 8. Nu am putere in muschii abdominali si pe langa asta am si o rana la umar. Am ales aceasta saltea pentru ca dorm in mod constant pe partea stanga, dar si pentru ca  am nevoie de o saltea care sa-mi ofere siguranta si independenta atunci cand ma transfer. Vreau sa pot sa fiu independent. Pentru mine, salteaua Diamond Squirrel este unica datorita structurii celulelor si imi este mai usor cand ma transfer. Eu ma transfer punandu-mi intai picioarele pe saltea, apoi pun franele si imi pozitionez placa de alunecare sub mine. Unicitatea saltelei Diamond este data de faptul ca este in continuare foarte ferma si imi da incredere sa ma pot transfera de pe scaun pe pat fara teama ca voi cadea. Ma pot opri aici, si salteaua este in continuare foarte ferma asa ca voi continua sa ma asez. O trasatura unica a saltelei care este foarte importanta pentru mine este ca pot sta pe saltea fara teama de a-mi pierde echilibrul sau de a cadea intr-o parte sau alta. Imi pot pune foarte usor pantalonii, ma pot imbraca foarte usor, fara probleme si fara teama ca pot cadea din pat. Imi folosesc  foarte mult cotul pentru a ma misca in pat si dintr-o parte intr-alta. Salteaua inca este foarte ferma pentru a-mi folosi cotul. Confortul si siguranta pe care mi le ofera salteaua si increderea de a ma misca ca si reducerea presiunii, sunt excelente. Nu imi e teama daca sunt la capatul patului si trebuie sa iau ceva de jos sau de la marginea scaunului. Nu imi e teama ca voi cadea din pat din acest unghi. Pentru a ma transfera de pe saltea pe scaun, imi tin scaunul in unghiul in care este si imi pun placa sub mine. Dupa cum vedeti apas cu o singura mana si salteaua nu-si pierde din fermitate, pot sa fac foarte usor transferurile. Din partea aceasta a patului ma trag de pe saltea pana pe scaun.  Salteaua Diamond Squirrel imi ofera acea incredere de care am nevoie pentru a face transferurile fara teama ca voi cadea din scaun. Traducere pentru ProStemCell.org de Adina Elena Serediuc.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version