O Noua Sansa | O Noua Viata

Transferul de pe scaun in cabina de dus

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Salutare tuturor! Numele meu este Lachlan O’Brien si o sa va arat cum sa faceti transferul in cabina de dus. Va apropiati, ridicati picioarele de pe placuta sau puteti sa lasati un picior pe placuta in functie de cum preferati. Apropiati-va de marginea scaunului, tineti mana stanga cat mai aproape de corp pentru a va ridica si mana dreapta cat mai departe pe scaunul de dus ca sa nu va asezati pe ea. Va aplecati in fata si faceti transferul. Va aplecati in fata si va intoarceti repede, ca sa puteti aluneca. In functie de cum aveti dusul, va asezati scaunul in pozitia corecta. Pentru mine este mai usor sa-l rasucesc. Asezati-va piciorul drept pe placuta in unghiul corect ca sa nu va alunece calcaiul si sa va raniti. Daca va place, tineti ambele picioare pe placuta sau apropiate. Tineti scaunul aproape de voi. Puneti mana dreapta cat mai departe pe scaun ca sa nu va asezati pe ea iar mana stanga cat mai aproape pentru a avea putere sa va ridicati. Va aplecati in fata, va mutati pe scaun, va desfaceti picioarele si le asezati pe placuta. Si asta a fost tot. Traducere pentru ProStemCell.org de Adina Elena Serediuc.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version