O Noua Sansa | O Noua Viata

Tenis in scaunul rulant: Tipuri de scaune

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Acest scaun este facut de Colors in Motion (Culori in miscare). Ei mi l-au dat. Este aproape la fel ca versiunea de basketball, mai putin partea din fata. Rotile pozitionate astfel imi permit sa ma rotesc mai usor si fac scaunul sa fie mai stabil. Daca mergi rapid si incerci sa cotesti si rotile sunt asa, te rastorni, ca si cum ai sta pe un scaun de bar. Asa ca asta le face mai stabile. Roata asta vrea sa o ia in directia asta, roata asta in directia asta si putem sa mergem. Scaunul meu are in spate, in mare, acelasi concept. E facut de Colors in Motion si practic, functioneaza pentru ca are rotile la acest unghi si, pentru ca nu avem miscari laterale cu picioarele, putem pivota in acest mod cu scaunul. Din acest mod sunt pozitionate astfel rotile. Ma prind in scaun asa, atat de strans, ca sa ma misc impreuna cu scaunul. Cand ma misc, corpul meu nu o ia intr-o directie si scaunul in cealalta, totul este sincronizat. Pentru ca in tenis, de multe ori, cand lovesti mingea, trebuie sa fii gata pentru urmatoarea lovitura. Daca astepti sa te misti dupa ce lovesti mingea, in special in cazul jucatorilor de top, cand lovesc mingea cu mult efect superior, odata ce lovesti mingea si mai apoi incerci sa te misti, adesea e greu sa lovesti iar mingea.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version