O Noua Sansa | O Noua Viata

Tenis in scaunul rulant: Reguli

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Cand jucam tenis in scaunul cu rotile, intrucat suntem asezati, putem lovi dupa ce pica mingea o data, de doua ori sau din zbor. Regulile sunt aceleasi, exceptand faptul ca nu-ti poti folosi picioarele. Unii, cum ar fi cei amputati, ar putea sa-si foloseasca piciorul, ca sa opreasca scaunul. Nu poti face asta. Nu te poti ridica atunci cand lovesti mingea. Trebuie sa fie un meci corect, caci as putea juca cu cineva care e in deplinatatea fortelor, doar ca are un picior amputat. Meciul trebuie sa fie corect. Deci nu ti se permite sa-ti folosesti picioarele sau sa te ridici. In afara de asta, celelalte reguli din tenis se pastreaza. La acest gen de tenis e bine ca poti juca cu cineva in putere si sa fii competitiv.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version