O Noua Sansa | O Noua Viata

Tenis in scaunul rulant: Niveluri de joc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Niveluri de joc. Lucrez la clubul de tenis si uneori ma alatur jocurilor duble. Ii anunt ca vin si uneori sunt uimiti si zic: Oh, tu o sa joci? Ah, bine. Si eu pot sa bat un jucator de nivelul 3 si pot sa joc ca de la egal la egal cu un jucator de nivelul 4. Cred ca unii sunt cu adevarat surprinsi cand vad ce poate face cineva intr-un scaun sportiv. Cred ca se asteapta ca scaunul cu rotile sa fie ceva cu care o plimbi pe bunica. Nu realizeaza ca acest scaun e rapid si ca un atlet bun se poate misca foarte repede in el. Cat timp avem acea a doua saritura a mingii, putem avea mai mult timp sa ne ducem dupa minge sau sa ne putem misca in lateral si tine scaunul in continua miscare. Un jucator bun in scaunul cu rotile poate juca de la egal la egal jocuri duble sau simple cu o persoana fara dizabilitati. Devine putin mai dificil cand joci impotriva jucatorilor mari, care sunt mai avansati si iti servesc mingea. Da, e mai greu sa joci impotriva lor cand esti in scaunul cu rotile, dar poti juca impotriva copiilor, femeilor, barbatilor. E unul dintre cele mai simple jocuri la care pot participa atat cei cu dizabilitati, cat si cei fara.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version