O Noua Sansa | O Noua Viata

Tenis in scaunul rulant: Eligibilitatea jucatorului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Eligibilitatea jucatorului. Oricine are o dizabilitate permanenta poate juca tenis in scaunul cu rotile. Nu exista divizii speciale in afara de cea de tetraplegici, cei care nu isi pot folosi una dintre extremitatile superioare. In Statele Unite, de obicei, cea mai de jos divizie e divizia C, dar poate exista si D. Sunt de la D la A, dar exista si divizia deschisa. Am jucat doi ani in divizia C, doi in divizia B si doi in A, iar din 2000, de vreo 5 ani, joc in divizia deschisa. Sa vedem... exista campionate peste tot prin lume. Exista unul cam in fiecare weekend undeva in lume. Statele Unite are mai multe campionate iarna, iar pe la sfarsitul verii trebuie sa te duci in Europa ca sa poti juca. Dar exista campionate mai mici. USTA tine cateva prin toata tara, asa ca daca vrei sa joci, cam in fiecare weekend gasesti undeva unde sa te duci. Unele campionate sunt sponsorizate sau organizate de catre ITF. Altele de catre USTA. Exista sisteme pe baza de puncte. Fiecare are propriul clasament. Sa vedem.. de obicei poti castiga bani ca premiu surpriza, daca te descurci bine. Nu foarte multi, dar la unele campionate mai bine organizate poti sa faci cateva sute de dolari doar din castigarea primei runde.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version