O Noua Sansa | O Noua Viata

Tenis in scaunul rulant: Comentarii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Comentarii. Ca si in cazul tenisului pentru cei fara dizabilitati, tenismenii trebuie sa isi pregateasca pozitia pentru lovitura. Nu pot doar sa stea acolo si sa astepte sa vina mingea la ei. Trebuie sa fie constant in miscare, pentru ca loviturile lor sa fie constante si eficiente. Angelo face acest lucru destul de bine. Se misca foarte bine in scaun. Se pregateste pentru lovituri. Insa nu mi-a placut acea lovitura. Imi place sa se duca dupa minge, nu sa recurga la taieri si lovituri asemanatoare, in loc sa se duca dupa ea si sa ii dea un efect superior. Ca si in cazul tenisului pentru cei fara dizabilitati, la Paul vedem ca inca vrea sa atace serviciul. Sa speram ca se duce in fata. A jucat frumos! I-a dat lui Angelo o lovitura scurta si joasa, care sunt dificile pentru Angelo, pentru ca trebuie sa se duca dupa minge.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version