O Noua Sansa | O Noua Viata

Baschet in scaun rulant: Tactici ofensive

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Daca ma aflu in ofensiva, am mingea, am colegii de echipa, ideea e sa pun aceasta minge in cos. Cealalta echipa, daca acest scaun ar avea o persoana in el, s-ar putea misca la fel de repede ca mine. Nu ar vrea ca eu sa ma apropii prea mult de acel cos si sa inscriu. Probabil ca ma va bloca sa ajung acolo, dar am coechipieri, iar acestia i-ar taia calea. Atunci, eu as trece pe langa ei, iar acest lucru se numeste "blocaj cu iesire spre cos", m-as indrepta spre cos si as putea inscrie. Insa acolo se afla zece baieti care fac tot felul de lucruri si practic, este imposibil sa descrii astfel de lucruri. N-ar avea niciun sens pentru nimeni, nici macar pentru un antrenor din baschetul obisnuit. Privind aceste lucruri, ar fi derutat. In baschetul normal exista regula jocului pasiv. Nu poti pastra mingea toata repriza. Acelasi lucru se intampla si in baschetul in scaun rulant. Depinde de divizie, dar avem 30 de secunde sa aruncam la cos. Asa ca in 30 de secunde trebuie sa facem o aruncare. Asta face, pur si simplu, parte din joc. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version