O Noua Sansa | O Noua Viata

Baschet in scaun rulant: Tactici defensive

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Daca sunt in defensiva, iar acest tip in ofensiva, trebuie sa fiu cu scaunul intr-o pozitie extrem de buna pentru ca el este rapid, incearca sa treaca pe langa mine, sunt alti baieti in jurul meu, insa ideea este sa-l opresc. As putea sta sub cos, insa atunci el va veni aici, va arunca si ar putea inscrie. Unele echipe practica defensiva om la om. Exista presiune, baietii in scaunele rulante... Eu am omul meu, celalalt are pe un altul si asa mai departe, dar acest lucru poate fi riscant, pentru ca pot patrunde in saseu. Alte echipe se vor strange sub cos si te vor obliga sa arunci de la distanta, pentru ca ei nu cred ca poti arunca de la distanta. Pur si simplu, echipele sunt diferite si antrenorii la fel. Aflandu-te in scaun, trebuie sa executi pasele de baza. Ai asa-numita pasa de la nivelul pieptului. Practic, pasezi mingea. Deci, pasezi mingea coechipierului tau. Aceasta este o pasa de la nivelul pieptului. Poate va trebui sa folosesti mana stanga sa pasezi mingea. Desigur, poti oscila intre a putea si a nu putea pasa sau poti folosi mana dreapta in acelasi scop. Ai putea efectua o pasa de deasupra capului, care va fi cam in acest fel. De multe ori va trebui doar sa driblezi si sa pasezi mingea. Nu trebuie sa o apuci cu ambele maini, pur si simplu, o pasezi. Sunt moduri diferite de a pasa o minge, de a o prinde, de a face orice. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version