O Noua Sansa | O Noua Viata

Baschet in scaun rulant: Succesul in echipa

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Ce face ca o echipa de baschet in scaun rulant sa aiba succes? Mai intai, sa aiba sportivi buni, sa aiba jucatori buni, dedicati, iar noi, aici in Utah, avem. N-om fi noi cei mai mari jucatori din lume, dar am ajuns printre primele patru echipe, deci, suntem printre primele patru echipe din tara. Ce ne face pe noi sa fim grozavi este ca suntem o echipa, lucram impreuna, avem sportivi buni, rapizi, inalti. Avem baieti cu un echilibru bun, puternici, rapizi si buni aruncatori. Insa ceea ce face ca echipa noastra sa fie una de succes, este pur si simplu, daruirea jucatorilor, avem un antrenor grozav. Avand un bun antrenor, desigur, este o parte importanta in baschetul in scaun rulant. Avem jucatori cu experienta, care joaca de 10-15-20 de ani. Eu, insumi, joc de 30 de ani. Toate aceste lucruri contribuie la formarea unei echipe de succes, dar bineinteles, este nevoie si un pic de noroc. Eu, personal, fac flotari de cateva ori pe saptamana. Imi fac timp sa practic snowmobil si four-wheeling, pentru ca, in general, ma mentine in forma, ma mentine activ, ma ajuta la transferul in masina, imi mentine umerii si trupul pline de forta. Pentru exercitii fizice, ma duc in sala de sport si fac ceea ce fac acum, cateodata imi iau scaunul pentru activitati zilnice si urc rampa din garaj, Imping in sus si-n jos de 15-20 de ori pe zi. Am o bicicleta cu actionare manuala, cu care fac curse prin cartier. Ma plimb pana la magazin si ma intorc, parcurg cam 8 km pe saptamana. Sunt o multime de lucruri, insa daca ma aflu in toiul competitiei paralimpice, as fi in acest scaun pentru baschet, in sala, de cateva ori pe saptamana, pentru a ramane in forma. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version