O Noua Sansa | O Noua Viata

Baschet in scaun rulant: Regula delimitarii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Evident ca stiti ca aceasta este doar o jumatate dintr-un teren de baschet, insa scaunul rulant este parte din corp, asa ca daca as veni si as executa o aruncare libera, m-as opri aici, iar rotile din spate nu au voie sa treaca in fata liniei. Rotile din fata, pot trece peste linie pentru aruncarea libera. Asta ar fi in regula. Acelasi lucru se aplica si in cazul aruncarii de trei puncte, de aici. La o aruncare de trei puncte, daca vin aici, rotile din spate nu pot trece peste linie, altfel, aruncarea nu va fi de trei puncte. Acest lucru se intampla in teren, dar daca ma aflu dincolo de linie, daca ma aflu aici, in spatele celei de-a doua linii, si ma deplasez spre linia de margine, daca orice parte a scaunului depaseste linia, atunci ma aflu in afara terenului. Deci, scaunul este parte din corp. In baschetul obisnuit, nu poti ramane in zona de aruncare libera mai mult de trei secunde. In baschetul in scaun rulant, este acelasi lucru, cu exceptia ca sunt patru secunde. Deci, baietii care joaca baschet normal, nu pot sta aici prea mult, pe cand in baschetul in scaun rulant, pot sta aici patru secunde, si apoi trebuie sa ies. Ies cu totul afara, ca si cum aceste roti ar fi picioarele mele. Este foarte dur, oamenii intra unii in altii... Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version