O Noua Sansa | O Noua Viata

Baschet in scaun rulant: Dribling

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Trebuie sa driblezi. Pot ridica mingea. In baschetul obisnuit, daca apuci mingea si driblezi iar, inseamna ca ai executat dublu dribling. In baschetul obisnuit nu poti sa driblezi, sa apuci mingea si sa driblezi iar. In baschetul in scaun rulant, aceasta este o diferenta care este permisa. Asa ca pot inainta, pot apuca mingea pot sa driblez din nou. Sa faci "pasi"... Daca apuci mingea si faci doi pasi fara sa bati mingea, inseamna sa faci "pasi", arbitrul fluiera si da mingea la adversar. Si in baschetul in scaun rulant exista "pasi". Nu pot impinge de doua ori fara sa driblez. Sa va demonstrez. Majoritatea timpului nu fac altceva decat sa driblez. Cu mana dreapta, cu mana stanga, duci mingea prin spate, peste genunchi, pentru ca trebuie sa faci asta, trebuie sa driblezi mereu. Sunt unii baieti care, pentru a obtine un impuls, pun mingea in poala, imping o data, de doua ori, dar n-o mai pot face iar pentru ca acest lucru inseamna mai mult de doi pasi. Majoritatea timpului trebuie pur si simplu sa driblam, dar exista si posibilitatea sa faci "pasi". Nu poti impinge mai mult de doua ori. Daca este vorba despre schimbarea directiei, pot apuca mingea pot impinge o data, de doua ori si daca imping a treia oara, inseamna "pasi". Probabil ca a devenit putin mai complicat acum, insa lucrul principal pe care trebuie sa-l stiti este ca nu exista dublu dribling in baschetul in scaunul rulant, dar sa faci "pasi" exista in acest tip de baschet. Traducere pentru ProStemCell.org niki si alex_wishmaster - titrari.ro


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version