O Noua Sansa | O Noua Viata

Injectiile in coloana vertebrala

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Cand pacientii au dureri cronice severe ale spatelui, anumite tipuri de medicamente pot fi injectate in zona dureroasa a coloanei vertebrale, cu scopul de a diagnostica sau trata. Injectiile in coloana pot fi administrate in diferite locuri de-a lungul coloanei vertebrale. Unele preparate injectabile sunt folosite pentru a ameliora durerile severe de spate. Alte tipuri de preparate injectabile sunt folosite in diagnostic pentru a depista sursa durerii. Aceste tipuri de preparate injectabile sunt denumite "blocuri spinale". Acestea sunt injectate in structura coloanei cum ar fi spatiul epidural, spatiile intravertebrale, radacina nervilor sau intre articulatii. In timpul procedurii, anestezicul este injectat in zona specifica pentru a ameliora durerea. Deseori, se injecteaza un steroid pentru a reduce umflarea si inflamarea. Odata administrat, medicamentul se misca liber de-a lungul canalului coloanei, intrand in radacinile nervilor si in interiorul articulatiilor. Durerea pacientului incepe sa amorteasca si sa scada. Daca durerea s-a ameliorat, medicul poate fi sigur ca locul durerii a fost identificat.
,


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version