O Noua Sansa | O Noua Viata

Chirurgia Lombara

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Coloana vertebrala este alcatuita din 33 de vertebre care protejeaza maduva spinarii si asigura stabilitatea trunchiului. Sectiunea din partea de jos a coloanei vertebrale este numita coloana lombara. Aceasta zona are 5 vertebre. Aceste vertebre sunt cele mai mari din intreaga coloana. Accidentarile coloanei lombare sunt cele mai frecvente leziuni, deoarece aceasta sustine greutatea si faciliteaza miscarea corpului. O afectiune grava, sau leziuni minore repetitive pot deteriora parti ale coloanei vertebrale lombare. Exista mai multe proceduri care pot fi efectuate pentru a ameliora durerile de spate. Cand toate metodele conservatoare au esuat, se efectueaza interventia chirurgicala lombara. Unele tipuri de interventii chirurgicale lombare iclud grefarea osului, laminectomia lombara si fuziunea lombara. Multi pacienti vor observa ameliorarea imediat dupa realizarea unei interventii chirurgicale. Insa sunt necesare mai multe luni de reabilitare pentru a simti toate beneficiile unei interventii chirurgicale.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version