O Noua Sansa | O Noua Viata

REX Bionics - Jarard Pearce

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Buna, eu sunt Jarard Pearce si folosesc Rex de 3 luni. Sunt intr-un scaun cu rotile de 5 ani si este pentru prima data de la accident cand pot sa ma ridic si sa merg. Mi se pare incredibil ca pot sa fac asta din nou. Acum cand vreau sa ma ridic, selectez comanda de pe meniu, misc manerul inainte si ma ridic. La fel si cand vreau sa merg, selectez comanda MERS, imping manerul in fata si incep sa merg. E foarte usor. Rex ma ajuta sa-mi mut greutatea corpului mult mai usor decat atunci cand eram in scaun. Oamenii adesea ma intreaba "cum e sa folosesti Rex"? Pentru mine este foarte usor si odata ce ma ridic nu-mi vine sa ma mai asez. Ar fi foarte folositor pentru mine sa pot sa folosesc Rex si acasa, in propriul atelier. Lucrez cu uneltele si sudez destul de mult. Din cauza accidentului trebuie sa lucrez stand pe o bancheta dar folosind Rex as putea sa stau in anumite pozitii care sa-mi permita sa lucrez mai usor. A insemnat foarte mult pentru mine cand prietena mea m-a vazut stand in picioare pentru prima data. Ea m-a cunoscut in scaunul cu rotile si a fost o experienta minunanta pentru amandoi sa poata sa se apropie si sa ma imbratiseze fara sa se aplece. Din punct de vedere al stabilitatii, Rex este foarte stabil, nu am niciun fel de problema. Realizezi ca e ceva ce poti face foarte usor si dupa un timp iti vine sa-ti desfaci legaturile si sa mergi fara aparat. As fi foarte fericit sa pot sa fac asta intr-o zi. Rex e foarte usor de folosit, te ridici si te plimbi. Nu e cu nimic diferit fata de cum mergeai inainte, pui un picior inaintea celuilalt. Mereu am zis dupa accident ca o sa reusesc sa merg din nou inainte sa implinesc 30 de ani. Asta a fost acum 6 luni iar Rex m-a ajutat sa realizez lucrul acesta. Intr-un fel sunt nerabdator sa le arat si prietenilor mei. Este placut sa lucrez cu cei de la Rex, sunt ca o familie mare care te primesc si te fac sa te simti ca acasa si te ajuta sa faci acei primi pasi si sa merite totul. Traducere pentru ProStemCell.org de Adina Elena Serediuc


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version