O Noua Sansa | O Noua Viata

Dodge cu comenzi manuale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Aici avem un comenzile manuale ale unui Dodge Caravan din 2005. Aici este volanul si puteti folosi manerul care poate fi dat jos. Deci, daca vrei, poti coduce cu sau fara el. Si toata treaba se face cu manerul acesta de aici. Sper ca puteti vedea acolo jos, frana. Daca dai maneta in jos, atunci va apasa frana si daca tragi in jos manerul, apesi pe acceleratie. Deci, poti avea si frana si acceleratie care pot fi apasate in acelasi timp. Asa ca daca vrei sa le pui repede in miscare poate fi cam periculos sa conduci. Nu stiu ce fac butoanele... Aici e claxonul si aici e altceva. Nu stiu ce face asta. Hai sa vedem... Sunt conectate acolo jos. Astea sunt comenzile manuale. Traducere pentru ProStemCell.org Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version