O Noua Sansa | O Noua Viata

Comenzi manuale, portabile

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Cum conduc paraplegicii cu ajutorul comenzilor manuale portabile. Astazi as vrea sa fac un video in care sa va spun despre comenzile mele manuale portabile. Aceasta este masina sotiei mele. Asa ca nu am un set permanent de comenzi manuale pentru aceasta masina. Dar astea sunt niste chestii pe care fiecare paraplegic ar trebui sa aiba. Sunt foarte ieftine, chiar daca esti la inceput inainte de a-ti lua comenzi manuale permanente. Poti lua un set ca acesta. Cred ca sunt sub 215 dolari. Care in comparatie cu comenzile manuale permanente sunt foarte ieftine. De fapt, una merge la acceleratie iar cealalta la frana. Si pot fi si separate, asa ca daca calatoresti... Adica eu am mai inchiriat masini. Chestia faina la astea este ca pot conduce orice vehicul. Nu trebuie sa imi fac griji ca trebuie sa inchiriez o masina cu comenzi manuale. Sunt foarte usor de montat. Au suruburile astea mici. Va voi arata imediat cum sa le montati. De obicei, eu conectez intai frana. O fixez acolo jos si apoi strangi suruburile. Acelasi lucru faci si pe partea cealalta. Si gata. Seamana cu oricare alte comenzi manuale. Apesi spre interior pentru frana si tragi in jos cu chestia asta pentru acceleratie. E cam sensibil, asa ca trebuie sa il tii bine. Poti ajusta si lungimea acestuia. Cat de departe sa fie de pedale. Sau cat sa iasa in afara. De fapt, sunt mai usor de folosit. Mie imi place ca imi pot folosi mana dreapta. Asa cum fac si cu comenzile manuale din masina mea. Chiar nu mi-a placut cand am inchiriat o masina odata si aveau un control manual pentru mana stanga. Nu eram obisnuit sa conduc cu mana dreapta pentru ca eu conduc cu mana stanga. Asa ca acesta e mai usor de folosit. Am mai folosit chestia asta cand imprumutam masina altor persoane pentru a muta diferite lucruri. E mult mai simplu sa folosesti orice vehicul decat sa folosesti doar masina ta. De obicei, cand conduc aceasta masina si stau la un semafor, de multe ori trag frana de mana ca sa nu trebuiasca sa tin de controlul manual tot timpul. Si cand vreau sa plec, fac asa si plec. Deci, dupa cum am spus, e foarte util si usor de folosit. Imi sprijin cotul pe cotiera. Si plec la drum. Deci, daca aveti intrebari, contactati-ma. Va multumesc! Traducere pentru ProStemCell.org Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version