O Noua Sansa | O Noua Viata

Acceleratorul electronic Over Ring

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Acceleratorul electronic "Electronic Ring". Acceleratorul electronic "Over Ring" poate fi pus deasupra volanului premitand celor cu dexteritate limitata sa conduca cu usurinta. Fiind unul din cele mai avansate accesorii de adaptare de pe piata, ofera controlul usor si fara efort al acceleratorului masinii si totodata are un raspuns pozitiv si confortabil. Ca sa accelerati, trebuie doar sa apasati pe inel. Franele sunt controlate printr-un buton standard pentru frane care se afla in spatele volanului. Calitatea design-ului produsului ii permite sa fie montat in masina, fara sa incurce, astfel imbinandu-se cu interiorul automobilului fara sa interfereze cu sistemul airbag. Over Ring este creat special pentru soferii, care se chinuie cu design-ul conventional al controlarii dispozitivelor de frana si a celor de tip push-pull. Traducere pentru ProStemCell.org Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version