O Noua Sansa | O Noua Viata

Cum se spala pe dinti un tetraplegic

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Asa ma spal eu pe dinti. Folosesc acest tip de tub de pasta de dinti care are un capat care se ridica in loc de unul care se desurubeaza. Imi folosesc barbia pentru a inchide si deschide capacul. Pentru a scoate pasta de dinti, daca nu puteti strange tubul atunci il puteti baga in gura si suge pasta de dinti. Asa se pastreaza si capatul mai curat. Periuta mea de dinti este una Sonicare. Cel mai bun lucru la ea este ca pot s-o scot si s-o pun singur. Manerul care l-am lipit pe periuta de dinti este pentru furculite si linguri . Am incercat multe metode dar asta mi se pare cea mai buna. Nu desfac niciodata ariciul manarului. Il folosesc ca suport si imi bag degetele prin maner. Cand am nevoie sa-mi spal partea de sus a gurii pur si simplu intorc periuta si o tin asa. Aceasta este periuta de dinti Philips Sonicare. Manerul il puteti gasi cam oriunde si la fel si bratara autoblocanta. Un alt lucru pe care il fac este sa tin o cana cu apa pentru clatit cu un pai lung. Incerc sa evit sa folosesc sticle cu capace. Este dificil sa insurubez si sa desurubez capacele. E mai bine daca puteti scoate lucrul acesta din ecuatie. Traducere pentru ProStemCell.org de Alina Elena Serediuc.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version