O Noua Sansa | O Noua Viata

Cum iti schimbi pantalonii stand in scaunul rulant

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Cum iti schimbi pantalonii stand in scaunul rulant. Traducere pentru ProStemCell.org de Adina Elena Serediuc. Inregistreaza? Se vad toate numerele scrise? Da, punctul rosu este aprins. Bine. Deci asa va schimbati pantalonii cand sunteti intr-un scaun rulant. Intai o sa ma mut putin mai in fata pe scaun si o sa-mi apuc cele doua parti ale pantalonilor. Apoi o sa ma ridic putin si-mi largesc pantalonii ca sa-mi alunece in felul acesta. Ups! Totul este in ordine. Acum pantalonii se dau jos usor. Ca sa-mi pun cealalta pereche, o sa-mi pun piciorul pe genunchi si o sa ridic pantalonii. Fac asta punandu-mi mana sub picior, asa si cand il ridic, il rasucesc putin. Ridic picioarele pe rand ca sa-mi aranjez pantalonii. Cu cat sunt pantalonii asezati mai drepti cu atat mai usor o sa fie sa-i ridic de la prima incercare. Acum o sa inversez metoda pe care am folosit-o ca sa ies din pantaloni. O sa apuc marginile din lateral si o sa le tin cu degetul mare pe interior. O sa pun picioarele pe suport. Apoi o sa ma ridic in maini si in timpul asta imi mut corpul mai in fata pentru a aluneca in pantaloni. Si asa, am reusit sa intru aproape complet in pantalonii scurti, sau pantaloni, in functie de situatie. Si asta dragii mei este metoda prin care iti schimbi pantalonii in scaunul cu rotile. Traducere pentru ProStemCell.org de Adina Elena Serediuc


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version