O Noua Sansa | O Noua Viata

The Theory of Everything - Teoria intregului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Recenzie

"The Theory of Everything/Teoria intregului" este o drama biografica regizata de James Marsh dupa cartea de memorii "Travelling to Infinity: My Life with Stephen" scrisa de Jane Wilde Hawking, in care este detaliata relatia fostei sotii cu astrofizicianul Stephen Hawking si este prezentat momentul diagnosticarii acestuia cu scleroza laterala amiotrofica, dar si succesul sau in domeniul fizicii.

"The Theory of Everything" descrie relatia dintre Hawking si sotia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe cand erau studenti la Cambridge, in anii 1960, exact in vremea in care viitorul mare om de stiinta incepea sa sufere consecintele afectiunii care l-a paralizat, fortandu-l sa traiasca intr-un scaun cu rotile si sa se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de catre un prieten.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version