O Noua Sansa | O Noua Viata

The Intouchables - Invicibilii

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Recenzie:

Invincibilii are la baza o poveste adevarata despre prietenie si a doua sansa. Philippe (François Cluzet) este un aristocrat de prima mana, bogat peste masura, care in urma unui accident a ramas paralizat de toate cele 4 membre. Driss (Omar Sy) este un fost puscarias, care dincolo de un aspectul care pare sa-l dea de gol, este si el un suflet nobil. Ambii primesc o a doua sansa la viata, iar destinele lor vor tinde catre o frumoasa prietenie. Cei doi ajung sa-si petreaca timpul impreuna, cand Driss e angajat sa aiba grija de Philippe. Driss vroia de fapt sa obtina dovada ca si-a cautat de lucru, dar a fost refuzat, pentru a putea primi ajutor social, insa Philippe e cucerit de felul direct si insolent de a fi al senegalezului asa ca ii propune sa ii fie angajat timp de o luna si sa vada daca poate sa tina un serviciu stabil. Desi pornesc din lumi total diferite, Driss si Philippe sunt deschisi sa se ajute sa faca fata temerilor, deziluziilor si necazurilor cu ajutorul umorului si a unei mari doze de empatie. Relatia lor scoate scantei, ca o ciocnire, si ii face pe amandoi de neatins.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version