O Noua Sansa | O Noua Viata

Scandalul Larry Flynt

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Recenzie:

Larry Flynt, un proprietar al unui club de striptease si sotia sa Althea creeaza revista "Hustler", sfidand mai multe tabu-uri ale societatii in care traiau. Larry Flynt are prin anii 1960 impreuna cu fratele sau Jimmy in Cincinnati, Ohio, localul de striptease, "Hustler Go Go Club". Ca sa creasca numarul clientilor sai, Larry Flynt incepe sa faca publicitate cu revista Hustler. Desi publicitatea cu imagini era interzisa, el prezinta imagini din local insotite de texte provocatoare. Althea Leasure incepe la varsta de 20 de ani sa danseze in localul lui Larry Flynt. Se infiripeaza o iubire intre cei doi, care se vor casatori, cu toate ca ei declara deschis, ca nu sunt pentru o viata monogama. Bancherul Charles Keating, cunoscut ca un adversar al moravurilor usoare, il da in judecata pe Larry pentru inselaciuni si publicitate cu imagini pornografice. Curtea juratilor il declara vinovat si Larry Flynt este condamnat la 25 de ani inchisoare. In urma recursului la 5 luni, Larry este lasat liber. La parasirea judecatoriei, Larry si avocatul sau Isaacman sunt victimele unui atentat. In urma atentatului avocatul se vindeca iar Larry ramane paralizat pe viata. Larry este condamnat la 15 luni inchisoare pentru consum de stupefiante. Cu toate ca este vinovat, Flynt porneste cu avocatul sau din nou ofensiva contra reclamantilor. Dupa moartea sotiei lui Flynt, predicatorul Falwel il acuza public pe Larry, de ducerea unei vieti imorale, care a dus la moartea sotiei. Isaacman avocatul lui Larry reuseste sa convinga judecatorii de dreptul la o viata libera si de nevinovatia lui Larry Flynt.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version