O Noua Sansa | O Noua Viata

Rear Window - In spatele ferestrei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Recenzie:

In anul 1954, Hitchock isi lanseaza filmul "Rear Window", tradus in romana sub numele de In spatele ferestrei, un film plin de suspans si mister. Actiunea nu este foarte complicata, fotograful L.B. Jeffries, interpretat minunat de talentatul James Stewart, se afla temporar intr-un scaun cu rotile in urma unui "accident", in apartamentul sau din New York, unde pentru a-si satisface curiozitatea si pentru a scapa de plictiseala care inevitabil se instaleaza, foloseste binoclul pentru a-si "spiona" vecinii din cartier. Lucrurile obisnuite si lipsite de importanta din vietile vecinilor sai sunt curand inlocuite de un eveniment care reuseste sa-i capteze cu adevarat atentia fotografului nostru si chiar sa devina o adevarata obsesie pentru acesta. Ajutat de iubita sa fermecatoare Lisa Carol Fremont, interpretata de inegalabila Grace Kelly si de asistenta sa medicala Stella, Jeff reuseste sa elucideze cazul care l-a pus chiar in pericol de moarte.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version