O Noua Sansa | O Noua Viata

Rear Window - Fereastra din spate

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Recenzie:

Filmul "Rear Window - Fereastra din spate" este un remake dupa unul dintre filmele celebrului regizor Alfred Hitchcock, care aduce in prim plan, drama unui arhitect paralizat, a carui existenta se invarte in jurul unei ferestre. Din cauza faptului ca este imobilizat intr-un scaun cu rotile, Jason Kemp isi petrece toata ziua urmarind ce fac ceilalti oameni, care pot sa merga si sa se miste in voie. In una dintre zile, Jason vede de la fereastra o crima care are loc in apartamentul de vizavi. El isi anunta prietena, iar aceea anunta politia. Detectivul care se ocupa de caz crede ca imaginatia lui Jason a luat-o razna si da impresia ca vrea sa ascunda o parte din adevar. Convins ca are dreptate si ca ar putea sa ajute la prinderea criminalului, Jason se arunca intr-un joc periculos, de-a soarecele si pisica, care pare să-i fie fatal. In locul lui James Stewart, eroul din filmul original, cel care era imobilizat si urmarea cu binoclul ce se mai intampla prin casele vecinilor, joaca acum Christopher Reeve. Fostul Superman se intrece pe sine, iar dizabilitatile eroului erau reale si in realitate.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version