O Noua Sansa | O Noua Viata

Quid Pro Quo

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Recenzie:

Isaac Knott, un reporter de investigatii de la radiodifuziunea publica, sufera de paralizia membrelor inferioar e de la varsta de 8 ani, atunci cand a fost victima unui accident de circulatie in care parintii lui si-au pierdut viata. Desi este condamnat sa traiasca intr-un scaun cu rotile, Isaac nu se considera o persoana cu dizabilitati grave deoarece, in afara de faptul ca nu poate sta in picioare, nu intampina nici un fel de problema in a colinda prin New York in cautarea unor subiecte de senzatie pentru reportajele sale si are o viata sociala relativ normala.Totul se schimba insa atunci cand Isaac Knott primeste un indiciu de la o femeie misterioasa despre existenta unor oameni sanatosi din punct de vedere fizic care isi doresc cu disperare sa devina paraplegici pentru a experimenta un soi de transcendenta spirituala. Intrigat de aceasta informatie stranie si mergand pe firul investigatiei, reporterul o intalneste pe Fiona Ankany, o femeie fatala seducatoare, enigmatica si foarte inteligenta, care vrea la randul ei sa devina paralizata si care se ofera sa ii impartaseasca secretele si motivatiile ei cu conditia ca Isaac sa ii povesteasca cum este viata unei persoane legate de un scaun cu rotile.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version