O Noua Sansa | O Noua Viata

Christopher Reeve: Speranta in Miscare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Recenzie:

Christopher Reeve: Hope in Motion (Speranta in Miscare) este un documentar despre Christopher Reeve, produs si regizat de catre fiul lui Matthew Reeve. La data de 27 mai 1995, Christopher Reeve, cunoscut in intreaga lume pentru rolul sau ca Superman, a paralizat de la gat in jos intr-un accident de calarie. Actorul si-a rupt gatul dupa ce a fost aruncat de pe cal, in timpul unei competitii de sarituri. Aspecte de zi cu zi ale vietii familiei sale sunt combinate cu vizite regulate la un centru medical. Dupa mai multe luni de cercetare asupra celulelor stem si campanii publice de strangere de fonduri, dupa inaugurarea Centrului de Resurse pentru Paralizie "Christopher and Dana Reeve", Chris a murit inainte ca dorinta sa de a merge din nou sa se intample. Ceea ce rezulta din acest film, terminat la putin timp dupa decesul actorului, este un portret al unui adevarat luptator, determinant si inteligent, cu personalitate puternica, ambitios si motivat, care a fost capabil sa-si mentina viu simtul umorului in fata vicisitudinilor vietii.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2024

Top Desktop version