O Noua Sansa | O Noua Viata

Recuperarea lui Rob Summers

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Eram pe strada mea si imi luam din portbagaj geanta sport cand am fost lovit de un sofer care a fugit de la fata locului. M-a lasat paralizat pe strada, de la gat in jos. Realizarea de a intelege ca nu voi mai putea misca sau simti ceva vreodata e ca si cum lumea ta a luat sfarsit. Fiind prima persoana care a experimentat stimularea epidurala a fost cu adevarat o experienta incredibila. Mi-am recapatat multe functii, inclusiv miscarea mainilor si am reusit sa stau in picioare. Pot sa-mi misc degetele de la picioare, gleznele chiar si soldurile. Mi-am recapatat senzatiile si simturile si chiar alte lucruri la care oamenii nu se prea gandesc. Cum ar fi functiile vezicii urinare ale intestinului, functiile sexuale, abilitatea de a transpira... Sa fii capabil sa le ai pe toate sub control si sa le controlezi, mi-a permis sa-mi revin in public si sa ma bucur de viata mea. Am realizat si am inteles ca ceea ce fac azi este pentru a ajuta cercetarea leziunilor maduvei spinarii. Va fi de ajutor pentru alti oameni. Sunt milioane de oameni care traiesc intr-o lume cu paralizie si leziuni ale maduvei spinarii. Asta ii va ajuta si le va acorda fiecaruia anumite beneficii. Si sa ma trezesc in fiecare zi cu gandul ca nu ma ajut doar pe mine ci ii ajut si pe ceilalti, e o senzatie incredibila. Astazi, cu ajutorul tau, putem ajuta mai multi oameni ca si Rob. Traducere pentru ProStemCell.org de Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version