O Noua Sansa | O Noua Viata

Recuperarea lui Dustin Shillcox

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Pe 26 august 2010 am avut un accident de masina. Am fost proiectat din vehicul pentru ca nu purtam centura de siguranta. Si am ramas paralizat de la piept in jos. Am vrut sa fac tot ce pot ca sa-mi recapat picioarele inapoi pentru ca mi-am spus in sinea mea: nu se poate, trebuie sa pot merge din nou. Cat timp faceam terapia fizica nu observam niciun fel de schimbare. Poate ca aveam control asupra trunchiului dar nu simteam nimic la picioare, vreun fel de miscare sau sau sa simt orice, pana cand am primit stimulatorul. Vorbesc de patru luni si jumatate... si pot sta in picioare... si imi pot misca ambele picioare… degetele de la picioare, gleznele. Lucrez la abdomene si la extensiile spatelui, si prin chestiile care le fac imi pastrez corpul mai sanatos, am muschii mai puternici si de atunci am facut progrese. E uimitor faptul ca nu poti sa-ti misti picioarele cam vreo doi ani, doi ani si jumatate. Sunt entuziasmat sa vad ce se va intampla in urmatoarele patru luni. Cat de departe voi ajunge. Cu ajutorul tau, astazi, putem ajuta mai multi oameni precum Dustin. Traducere pentru ProStemCell.org de Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version