O Noua Sansa | O Noua Viata

Recuperarea lui Drew Meas

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Faceam multe chestii in aer liber. Urmaream cursul apelor din Parcul National. Vaslitul pe ape repezi, dansuri. Petreceam patru zile pe saptamana. Imi lipsesc foarte mult aceste lucruri. Apoi, cu sotia mea, aveam motociclete foarte zgomotoase negre, galbene foarte stralucitoare. Cand plecam de la sala… intr-o zi ca oricare alta. La apus de soare, si… m-a lovit in plin. Cred ca am ricosat cam 98 de metri. Sunt multe intrebari in viata, dar nu invinovatesc pe nimeni. Asa ca am continuat sa trag de mine. In trecut, inainte sa stau sa vorbesc cu voi, picioarele imi tremurau nebuneste. Aveam reflexe foarte proaste, presiunea sangelui foarte ridicata. Multe momente in care vezica te trimtie la toaleta mereu. Intervine disreflexia, iar presiunea arteriala scapa de sub control. De cand cu tratamentul de stimulare epidurala, nu mai simt ceea ce simteam inainte. Este o speranta, pentru ca nu ai de unde sti cat de departe ne poate duce tehnologia. Si se pot invata multe lucruri in urma cercetarilor facute. Totul este posibil. Cu ajutorul tau, astazi, putem ajuta mai multi oameni ca si Drew. Traducere pentru ProStemCell.org de Anca Claudia Tanase.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version