O Noua Sansa | O Noua Viata

MONO - Casa si scaun rulant multivalent

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Deschiderea si inchiderea culisanta a usilor. Trapa de aerisire in tavan cu telecomanda. Blat de bucatarie pe masura pentru a facilita folosirea aragazului si a chiuvetei. Rafturi extractibile pentru a ajunge usor la obiectele din partea din spate a corpurilor suspendate. Cu scaunul rulant Mono se pot castiga 10 - 15 cm pentru a lua obiectele pozitionate sus. Aragazul situat langa chiuveta pentru a nu fi nevoie sa se ridice tigaile. Frigider si congelator separat pentru a exploata mai bine inaltimile. Spatii bine gandite pentru a desfasura comod toate activitatile in bucatarie. Blat extraibil pentru a usura munca in bucatarie si pentru a evita nefolosirea spatiului de sub blat. "Peninsula" pentru 8 persoane, care se transforma in masa de 14 locuri. Usi atat glisante, cat si batante, care comunica cu bucataria. Reglarea inaltimii centrului de greutate posterior de la 0 la -12. Reglarea unghiului de inclinare al spatarului scaunului. Reglarea centrului de greutate de la dinamic la conservator (static). Ajustarea unghiului cadrului de la 90° la 75°. Reasezaresa rotilor anterioare pentru a evita pierderea aderentei. Posibilitatea de a comuta de la a sta rigid la amortizat. Traducere pentru ProStemCell.org Manuela Sava


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version