O Noua Sansa | O Noua Viata

Clos-o-Mat Aerolet - liftul pentru toaleta

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Clos-o-Mat Aerolet - liftul pentru toaleta

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

AEROLET DE TIP D PENTRU PACIENTI (AMBULATORIU). Stati langa Clos-o-Mat Aerolet. Apasati butonul "enter" si ridicati la inaltimea dorita scaunul de toaleta cu ajutorul unui buton situat pe bratul suportului. Aerolet D se ridica si, in acelasi timp, se apleaca inainte. Acum va puteti sprijini pe scaunul de toaleta ridicat si inclinat. Cotierele de suport sprijina si dau siguranta. Prin apasarea unui buton, scaunul posterior este adus la inaltimea necesara pentru a se aseza. Miscarea de ridicare si inclinare va ajuta, de asemenea, pentru a se ridica. AEROLET DE TIP V PENTRU PACIENTII IN SCAUN RULANT. Pozitionati-va cu scaunul rulant in lateral fata de Clos-o-Mat Aerolet. Ridicati scaunul la inaltimea dorita prin apasarea butonului aflat pe bratele suportului. Acum va puteti ridica si aseza pe scaunul ridicat al toaletei. Cotierele ofera sprijin si siguranta. Apasati un buton si scaunul toaletei va incepe sa coboare. AEROLET DE TIP V PENTRU PACIENTII IN SCAUNUL CU ROTILE AJUTATI DE O ALTA PERSOANA Duceti utilizatorul in scaunul cu rotile pe partea laterala a Clos-o-Mat Aerolet. Reglati scaunul la inaltimea dorita cu ajutorul comenzilor de pe cotiere, apoi ridicati in sus cotierele. Pentru a ridica utilizatorul, stabilizati pozitia punand genunchii pe genunchi sai. Profitati de efectul de parghie si, in acelasi timp, aduceti utilizatorul in directia scaunului de toaleta, efectuand o miscare de rotatie. Apasand butonul puteti aduce apoi scaunul la nivelul "toate in jos". LIMA LIFTER CU PACIENTUL (AMBULATORIU) Pozitionati-va langa liftul Clos-o-Mat Lima. Reglati scaunul de toaleta la inaltimea dorita apasand butonul situat pe manerul suportului. Acum va puteti aseza pe scaunul de toaleta inaltat. Bratele suportului sustin si dau siguranta. Apasati un buton si scaunul de toaleta va incepe sa coboare pana cand permite sa va asezati comod pe acesta. LIMA LIFTER PENTRU PACIENTII IN SCAUNUL CU ROTILE AJUTATI DE O ALTA PERSOANA. Duceti utilizatorul din scaunul cu rotile in lateral fata de Clos-o-Mat Lima Lifter si ridicati bratul de sustinere. Apasand butonul, duceti scaunul de toaleta la inaltimea dorita. Pentru a ridica utilizatorul, stabilizati-va mai intai cu genunchii pe genunchii lui. Profitati de efectul de parghie si, in acelasi timp, aduceti utilizatorul in directia scaunului de toaleta, efectuand o miscare de rotatie. Pacientul poate aduce scaunul de toaleta la inaltimea dorita. Traducere pentru ProStemCell.org Manuela Sava.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version