O Noua Sansa | O Noua Viata

Casa cu comenzi vocale pentru persoanele cu dizabilitati

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deschide subtitrare in Romana

Traducere

Deschide usa basculanta! Cu mare pasiune si entuziasm, acum zece ani am realizat o casa utilizabila in mod total pe comenzi vocale, gandind sa folosim tehnologia noastra pentru persoane care au probleme de mobilitate. Am simtit nevoia sa oferim persoanelor cu dizabilitati, pentru a avea fiecare propria sa viata independenta in ciuda deficientelor, utilizand tehnologia noastra cu comenzi vocale si combinand dorinta noastra de a proiecta, o casa complet unica, in fuctie de nevoile si problemele lor. Aprinde lumina in sufragerie! Aprinde lumina in bucatarie! Casa cu comenzi vocale poate sa gestioneze tot ceea ce e electrificabil, de la lumini la deschiderea si inchiderea televizorului, a aparatelor electrocasnice, deschiderea apei la dus sau cada, irigarea gradinii, gestionarea incalzirii, deschiderea liftului sau a garajului. Comenzile pentru obloane incarcate. Deschide obloanele in bucatarie! Casa Domotica cu comenzi vocale poate permite la o persoana cu dizabilitati sa traiasca in interiorul propriei case in totalitate pe cont propriu si cu ajutorul mobilierului proiectat pentru utilizarea scaunului rulant, pentru serviciile igienice concepute in asa mod ca se tine cont de fiecare problema in parte, permitand si o viata sociala activa, spre exemplu organizand cine si serate cu prietenii. Deschide TV in sufragerie! Buna, Luigi! Buna, baieti! Numai bine! La fel! Ce mai faci? Utilizatorul poate gestiona independent programarea de scenarii in baza propriilor nevoi, spre exemplu scenarii "buna ziua", scenarii "am ajuns", scenarii "vacanta". La revedere, Luigi! Multumim pentru cina! La revedere! Eu va multumesc! Proiectul primei case cu comenzi vocale pe care am realizat-o se va incheia cu un scaun rulant nascut, studiat si proiectat special pentru casa. Acest nou proiect va permite trecerea in casa de la propriul garaj, pronuntand pur si simplu - spre exemplu - "du-ma in casa!" iar scaunul se va misca in mod automat datorita predispozitiei efectuate in urma cu zece ani in faza de constructie, cand au fost instalate sub podea sine care - datorita electronicii si mecanicii montate pe scaunul rulant - il vor ghida, deschizand automat usa liftului si ducandu-l la destinatie. Noapte buna! Traducere pentru ProStemCell.org Manuela Sava.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version