O Noua Sansa | O Noua Viata

Ce este programul "Programul sistemelor model pentru traumatismele vertebro-medulare"?

Traducere

In SUA, de mai bine de 30 de ani, guvernul federal a sustinut programul de cercetare clinica numit "Programul sistemelor model pentru traumatismele vertebro-medulare". Acesta este un program care a construit anumite centre prin tara dand exemplu de o grija extraordinara pentru persoanele cu traumatisme vertebro-medulare, insa s-au aflat si in plina linie a frontului in ceea ce priveste cercetarea inovativa, fie pentru starea persoanelor care au suferit traumatisme, fie pentru tratamentele potentiale pentru acestia. In general, aceste centre tind sa se mareasca, tratand mai multi pacienti si desfasoara activitati de cercetare inovative legate de efectele secundare ale traumatismului vertebro-medular, iar in prezent tratamentele au capacitatea de a creste recuperarea neurologica a pacientilor. Daca sunteti interesati de activitatile acestor centre cautati pe Internet "National Institute on Disability and Rehabilitation Research", agentia finantatoare a programului, iar pe site-ul ei veti gasi care sunt centrele din tara.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version