O Noua Sansa | O Noua Viata

Care sunt sansele pentru a-ti castiga simturile si mobilitatea dupa TVM?

Traducere

Pacientii se pot prezenta in mod similar cu alti pacienti, insa modul in care se refac si masura in care se refac poate sa difere de la individ la individ. Evident, imediat dupa traumatism, faptul ca observam revenirea functiei neurologice, ori descoperim ca un pacient a suferit un traumatism incomplet, pastrandu-si o parte a uneia dintre cele doua functii la nivelul inferior al maduvei, reprezinta o prognoza foarte optimista, foarte buna pentru o potentiala revenire a functiilor. Dar chiar si in aceste situatii, este greu de determinat si e dificil de prezis cat de mult isi va reveni fiecare pacient. Cu cat vom observa o revenire a functiei neurologice mai timpurie, fie ca este motorie sau senzitiva, desigur, cu atat este mai buna prognoza pentru revenire.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version