O Noua Sansa | O Noua Viata

Care e statutul cercetarilor despre celulele stem?

Traducere

In tari precum China, Singapore si altele din Europa celulele stem au fost folosite efectiv si s-au desfasurat si programe de cercetare in ceea ce le priveste. Rezultatele nu sunt cunoscute pe plan international. Studiile efectuate in alte tari difera de cele pe care le desfasuram noi in SUA. Iar motivul pentru care noi aplicam o metoda diferita este de a proteja pacientul de un potential risc si nu inainte de a cunoaste daca beneficiile potentiale surclaseaza riscurile. Din acest motiv este foarte greu sa interpretam aceste experimente si rezultatele studiilor care au avut loc in alte tari, sa stim cu adevarat daca se aplica terapii cu celule stem sau doar care au legatura cu celulele stem si daca sunt intr-adevar eficiente si caror grupuri de pacienti le va fi cea mai potrivita terapia.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version