O Noua Sansa | O Noua Viata

Testimonial Marta Iozefina

Curajul, munca si perseverenta determina orice persoana sa gaseasca de una singura abilitatea de a comunica chiar daca cei din jur nu cred ca acest lucru este posibil, abilitatea de a alerga chiar daca modul de deplasare este diferit, abilitatea de a iubi chiar si atunci cand ceilaltii uita sa o iubeasca, abilitatea de a zambi chiar si atunci cand toti ii plang de mila, dar cea mai importanta dintre ele este abilitatea de a se "ridica" atunci cand toti cred ca nu va reusi.

Doar TU esti cel care decizi cum si in ce fel iti traiesti viata, cat de mult timp acorzi lucrurilor cu adevarat importante, care este rolul tau pe Pamant si ce vei lasa in urma ta.

In fiecare zi cand ma trezesc imi spun ca atata timp cat soarele este pe cer iar mintea imi este limpede, am datoria fata de mine, in primul rand, sa TRAIESC fiecare secunda, sa realizez tot ceea ce imi propun, sa iubesc, sa invat, sa ajut si cel mai important, sa fiu un OM egal cu toti ceilalti dar unic in felul meu.

Ce au in comun oamenii care au reusit in viata desi toti suntem diferiti?

Au capacitatea de a decide singuri pentru viata lor.

Mai multe din această categorie: « Testimonial Fanica Serbu

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version