Planuri de viitor: sa-mi intemeiez o familie, sa joc baschet cat mai performant, sa lupt in continuare si sa reusesc schimbarea mentalitatii oamenilor referitor la persoanele in fotoliu rulant, sa gasesc cat mai multe persoane dornice sa joace baschet in fotoliu rulant si sa atrag cat mai multi sponsori pentru CSTemeraii - Arad.
Absolvit scoala primara, gimnaziul si liceul in Deva.
Din 1972 si pana in 2003 am locuit in Deva, Hunedoara, alaturi parinti si unul dintre fratii mei.
In anul 2003 m-am mutat in Arad.
La scurt timp am avut un accident de masina si am ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile, diagnostic paraplegie spastica, dupa traumatism vertebro-medular T8-T10.
Dupa accident am avut nevoie de vreo 2 ani pentru a ma repune psihic "pe picioare". Nu reuseam sa ma vad intr-un scaun cu rotile si gandul ca voi trai asa toata viata, ma innebunea. Gandeam doar in trecut: cum eram si ce puteam sa fac inainte de accident.Doar cand am reusit sa las trecutul in urma si sa ma gandesc la viitor, la ce voi face, pot spune ca am inceput sa traiesc cu adevarat din nou.
De-a lungul timpului, in scoala si la liceu am practicat mai multe sporturi: atletism, lupte libere, alpinism si baschet. Imi placeau si sporturile de iarna: patinajul si schiul.
Ajuns in scaun cu rotile am inceput sa ma gandesc sa fac sport in mod organizat, la un club sportiv, doar ca nu exista asa ceva in Arad, un club sportiv pentru personele cu dizabilitati. Atunci s-a nascut ideea infiintarii unuia.
Idee pusa efectiv in practica doar in anul 2004, cand impreuna cu d-nul Mihai Fighir (Presedintele Asociatiei Distroficilor Muscular - Filiala Arad) si d-nul Constantin Bracon, am infiintat Clubul Sportiv Temerarii - Arad.
Scopul clubului: practicarea sportului pentru toti si de performanta pentru persoane cu dizabilitati dependente de fotoliul rulant si nu numai, in vederea redescoperirii independentei de miscare, asigurarii unei mai mari autonomii si obtinerii increderii in forţele proprii, iar prin antrenamente specifice sa se atinga obiectivul principal, si anume, participarea sportivilor utilizatori de fotolii rulante sau cu alte dizabilitati fizice, la concursuri locale, nationale si internationale, sub deviza "Ai izbutit, continua, n-ai izbutit, continua".